انقلاب سوم - بصیرت

 عاشورا و امام حسین علیه‏السلام در كلام روح الله رحمه‏ الله

- امام حسین علیه‏ السلام با خون خود، اسلام را زنده كرد. شما به تبعیت از او، انقلاب و اسلام را ضمانت نمایید.

- عاشورا را زنده نگه‏دارید كه در صورت زنده نگه داشتن عاشورا، كشور شما آسیب نخواهد خورد.

- درحالى ‏كه شهادت حضرت سید الشهدا علیه‏السلام از همه خسارت‏ها بالاتر بود، ولى چون او مى‏دانست كه چه مى‏كند، كجا مى‏رود و هدفش چیست، فداكارى كرد و شهید شد. ما هم باید روى آن فداكارى‏ها حساب كنیم كه سید الشهدا علیه‏السلام چه كرد و چه بساط ظلمى را به هم زد و ما هم چه كردیم.

- این خون سید الشهدا است كه خون‏هاى همه ملت‏هاى اسلام را به جوش مى‏آورد و این دسته‏جات عزیز عاشورا است كه مردم را به هیجان مى‏آورد و براى اسلام و براى حفظ مقاصد اسلامى مهیا مى‏ كند.

- حسین علیه‏السلام ، شخصیت عظیمى است كه از عصاره وحى الهى تغذیه و در خاندان سید رسل، محمد مصطفى صلى‏الله‏علیه‏و‏آله و سید اولیا، على مرتضى علیه‏السلام ، و در دامن صدیقه طاهره علیها السلام بزرگ شده بود، قیام كرد و با فداكارى بى‏نظیر و نهضت الهى خود، واقعه بزرگى را به وجود آورد كه كاخ ستمگران را فرو ریخت و مكتب اسلام را نجات بخشید.

 



- ماه محرم براى مذهب تشیع ماهى است كه پیروزى در متن فداكارى و خون به دست آمده است.

- محرم، ماهى است كه عدالت در مقابل ظلم و حق در مقابل باطل قیام كرده و به اثبات رسانده است كه در طول تاریخ همیشه حق بر باطل پیروز شده است.

- محرم چه ماه مصیبت ‏زا و چه ماه سازنده و كوبنده‏اى است. ماه محرم نهضت بزرگ سید شهیدان و سرور اولیاى خداست كه با قیام خود در مقابل طاغوت، تعلیم سازندگى و كوبندگى به بشر داد و راه فناى ظالم و شكستن ستم‏كار را به فدایى دادن و فدایى شدن دانست كه خود سر لوحه تعلیمات اسلام براى ملت ما تا آخر دهر.

- اگر فداكارى پاسداران عظیم الشأن اسلام و شهادت جوان‏مردانه پاسداران و اصحاب فداكار او نبود، اسلام در خفقان رژیم بنى‏امیه، وارونه معرفى مى‏شد و زحمات نبى‏اكرم صلى‏الله‏ علیه‏و‏آله و اصحاب فداكارش به هدر مى‏رفت.

گزیده‏اى از سخنان مقام معظم رهبرى

هر جا فسادى باشد، امام حسین علیه‏السلام زنده است؛ با شیوه و عمل خود دارد مى‏گوید كه شما باید چه كار كنید. تكلیف این است. لهذا باید یاد امام حسین علیه‏السلام و یاد كربلا زنده باشد؛ چون یاد كربلا درس عملى را در جلوى چشم مى‏گذارد. متأسفانه در كشورهاى اسلامى دیگر، درس‏هاى عاشورا آن‏چنان كه باید شناخته شده باشد، شناخته شده نیست در كشور ما شناخته شده بود. مردم در كشور ما، امام حسین علیه‏السلام را مى‏شناختند و قیام امام حسین علیه‏السلام را مى‏دانستند، روح حسینى (موجود) بود. لذا وقتى امام علیه‏السلام فرمود كه محرم، ماهى است كه خون بر شمشیر پیروز شد، امام حسین علیه‏السلام با عملى بزرگ، تكلیف را روشن ساخت.

ملتى كه اسیر است، ملتى كه در بند است، ملتى كه دچار فساد سران است، ملتى كه دشمنان دین بر او حكومت مى‏كنند و زندگى و سرنوشت او را در دست گرفته‏اند، باید از طول زمان بفهمند كه تكلیفشان چیست؟ چون امام حسین علیه‏السلام نشان داد كه در چنین شرایطى باید چه كار كرد. با زبان نمى‏شود. اگر این مطلب را با صد زبان مى‏گفت و خودش نمى‏رفت، ممكن نبود این پیغام، از تاریخ عبور كند و برسد. امكان نداشت. فقط نصیحت كردن و به زبان گفتن، از تاریخ عبور نمى‏كند. هزار جور توجیه و تأویل مى‏كنند. باید عمل باشد، آن هم عملى چنین بزرگ، عملى چنین سخت، فداكارى با چنین عظمت و جان‏سوز كه امام حسین علیه‏السلام انجام داد.


  


عاشورا، صحنه عبرت

عاشورا به غیر از درس، یك صحنه عبرت است. باید انسان در این صحنه نگاه كند تا عبرت بگیرد. یعنى چه عبرت بگیرد؟ یعنى خود را با آن وضعیت مقایسه كند، بفهمد در چه حال و وضعیتى است، چه چیزى او را تهدید مى‏كند و چه چیزى براى او لازم است. این را عبرت مى‏گویند.

عوامل اصلى گمراهى مردم در زمان امام حسین علیه ‏السلام
عوامل اصلى این گمراهى و انحراف عمومى دو چیز است. یكى دور شدن از ذكر خدا كه مظهر آن نماز است، فراموش كردن خدا و معنویت، حساب معنویت را از زندگى جدا كردن توجه و ذكر و دعا و توسل و توكل به خدا و محاسبات خدایى را از زندگى كنار گذاشتن و دوم: «و اتبّعوا الشّهوات»؛ دنبال شهوت‏رانى رفتن، دنبال هوس‏ها رفتن و در یك جمله دنیاطلبى، به فكر جمع آورى ثروت، مال و التذاذ به شهوت دنیا، اینها را اصل دانستن و آرمان‏ها را فراموش كردن.


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:






نوشته شده در تاريخ جمعه 4 آذر 1391برچسب:, توسط شاهد